OMEGA-3 FOSFOLIPIDIT

OmegaRed:n sisältämien omega-3 rasvahappojen imeytyminen ja hyödyntäminen on ainutlaatuista. OmegaRed™ krilliöljyn sisältämät
rasvahapot EPA ja DHA ovat suurelta osin sidottuna fosfolipideihin.  Pitkäketjuiset omega-3 rasvahapot EPA ja DHA ovat luonnossa sitoutuneina joko  triglyserideihin tai fosfolipideihin. Rasvaisissa kaloissa on molempia, mutta kalaöljyn valmistusprosessissa fosfolipidit menetetään lähes kokonaan. Fosfolipidien erinomaisena etuna ja ominaisuutena on se, että ne sekoittuvat veteen, mikä vaikuttaa positiivisesti omega-3 hyödyntämiseen kehossa.

Omega-3 rasvahapot ovat välttämättömiä ja ovat osana moniin kehon toimintoihin. Koska kehomme ei osaa itse valmistaa omega-3 rasvahappoja, meidän täytyy saada niitä ravinnostamme.

ANTIOKSIDANTTI ASTAKSANTIINI
OmegaRed™ krilliöljy sisältää luonnollista astaksantiini antioksidanttia, joka suojaa solujamme. Astaksantiini on yksi vahvimmista ja
monipuolisimmista antioksidanttilähteistä. Ainakin teoriassa astaksantiini pystyy murtamaan veri-aivoesteen ja suojaa näin ollen myös silmiä ja hermojärjestelmää.

LUONNOLLISEN PUHDAS JA STABIILI
Etelämantereen krilli elää maailman puhtaimmassa vedessä, se on ravintoketjun alkupään äyriäinen ja siksi ympäristömyrkkyjen keräytyminen krilliin on lähes olematon. Kaikki öljyt tarvitsevat antioksidantteja härskiintymisen ehkäisemiseksi, varsin alttiita ovat rasvahapot EPA ja DHA. Krilli sisältää astaksantiinia, erästä voimakkaimmista luonnossa esiintyvistä antioksidanteista. Astaksantiini suojaa rasvahappoja härskiintymiseltä kaikkien tuotantovaiheiden aikana säilyttäen krilliöljyn stabiilisuuden ilman lisäaineiden käyttöä. Astaksantiini antaa krilliöljylle sen luonteenomaisen punaisen värin.